Hírek

Online nevezések

A gyulai Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra, amelynek adminisztrációját a Magyar Úszó Szövetség és a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének megállapodás alapján az ÚSZÁS rendszerrel bonyolítjuk le. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület kerül kialakításra, amelyen keresztül az ÚSZÁS rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. Az alábbiakban összefoglaljuk az online nevezési rendszer használatának legfontosabb tudnivalóit.

Nevezési lista

Az előzetes rajtlista az alábbi linken érhető el.

A BM OB-ra nevezettek listája versenyszámonként az alábbi linken érhető el.

Kérjük, ellenőrizzétek a nevezéseket.

Az 50 m-es távokon a különböző korcsoportokat külön versenyszámként bonyolítjuk le, hogy ne legyen keveredés az átversenyzésből.

Amennyiben észrevétel, kérdés merül fel a megadott telefonszámon, emailen jelezd!

Online nevezés a BM OB-ra

Az idei BM OB hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra (Colorado Time System), amelynek adminisztrációját a Hytek Meet Manager programmal bonyolítjuk le. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület került kialakításra, amelyen keresztül a MeetManager rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. Az alábbiakban összefoglaljuk az online nevezési rendszer használatának legfontosabb tudnivalóit.

A BM OB-ra csak online nevezéseket fogadunk az alábbiak szerint.

Oldalak