Nevezések megtekintése, módosítása

A kecskeméti Szenior Úszó Országos Bajnokságra leadott nevezések megtekinthetők és a határidő lejártáig szükség szerint módosíthatók. Fontos: módosítani nevezést csak bejelentkezés után lehet. A nevezéseket megtekinteni a lenti közvetlen linkekről belépés nélkül is meg lehet tenni.

A nevezések megtekintése:

 • A rögzített nevezéseket nemenként és versenyszámonként külön-külön lehet megtekinteni. Az egyes versenyszámokon belül a versenyzők neve szerint ABC sorrendben kerülnek feltüntetésre.
 • A nevezések megtekintése a honlap bal oldalán lévő menüoszlop legfelső blokkjában található: Aktuális nevezések blokk tartalmazza. Ezen belül a jelentkezések megtekintése sorra kell kattintani.
 • A megjelenő lista a Férfiak nevezési listája. A Nők nevezési listáját a Férfi szó alatt található "Másik nem" szövegre kattintva lehet elérni.

A nevezések módosítása:

 • Amennyiben egy már meglévő nevezést kell módosítani, akkor nincs más teendő, mint a nevezési listában kikeresni az adott versenyzőt.
 • Az adott versenyző mindegyik versenyszámban megtalálható ahol nevezésre került, így bármelyik versenyszám választható.
 • A versenyző neve mellett megjelenik egy "szerkesztés" szöveg. Erre kattintva megjelenik a nevezési űrlap.
 • A megjelenő nevezési űrlapon szabadon javíthatók a versenyszámok és a nevezési idők.
 • Amennyiben egy-egy versenyszámból akarjuk törölni a versenyzőt, akkor elegendő a versenyszám előtt lévő pipát kivenni.
 • Ha más nevezési idővel akarjuk nevezni, akkor elég az adott versenyszámnál az időt átírni. Figyeljünk oda, hogy helyes formátumban adjuk meg az időt. Első mező a perc, második a másodperc, míg a harmadik a tized-és századmásodpercek.
 • Amennyiben új versenyszámban kívájuk nevezni, akkor elégséges az új versenyszám előtti négyzetet bepipálni, majd megadni a nevezési időt.
 • A módosítások végrehajtása után meg kell nyomni az oldal alján található Mentés gombot.
 • Ha a teljes nevezési adatlapot törölni akarjuk, akkor a mentés gombe mellett található tőrlés gombot kell megnyomni. Ebben az esetben maga a versenyző kerül törlésre, így minden versenyszámból törlésre kerül.

Eredményes felkészülést!

BÁCSVÍZ-KVSC

2013-04-01

There are 19 Comments

Tisztelt Szervezők!

Kérném szíves segítségeteket, hogy a legördülő listában a Pénzügyőr SE nevét is lehessen választani.

Szeretnénk nevezni és a saját egyesületünk nevében és színeiben versenyezni ezért fontos lenne ha hamar lehetőség nyilna a legörülő menűből a mi nevünket is kiválasztani.

Kérném a gyors intézkedésüket illetve ha akadályba ütközik valamilyért ez vagy lehetséges utólag ha most "egyéb "címet választunk megváltoztatása Pézügyőr SE-re ha küldünk levelet a tagokról?

Üdvözlettel: Pető Csaba Attila
Pénzügyőr Se

Bild des Benutzers pécsiszenior

Kedves Sporttársak sajnos :
dr Fejér Áron 50 m gyors
és
Szánti Domonkosné 50 m mell
betegség /influenza/ miatt a versenyzéstől visszaléptek
Pécs Baranyai SZÚVK
köszönöm megértéseteket : Szántiné Marcsi Elnök

Bild des Benutzers pécsiszenior

Kedves Sporttársak, a nevezési díjakkal ilyenkor mi van? aki nem ment el betegség miatt ,de időben szólt ?
Nem akarok kukacozni de érdekel. Ha marad ott ,marad nem gond .
Köszi Marcsi PBSZÚVK

Kedves Szervezők!

Első szenior versenyem tapasztalatai alapján, gratulálok a versenyhez.
A verseny ritmusa pergő, szervezett és jó hangulatú volt a nyagyszámú résztvevő
ellenére.
További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok:

Nagysolymosi István

tisztelt adminisztrator, valamit kell az oldallal csinalni mert egyszer betudok majd nem tudok belepni az oldalra. Tudom hogy mindent korrektul irok be ( nalam nincsenek olyan betuk es jelek benne amit kulfoldon nem tudnek hasznalni ) megsem enged be .. a kommentar hozza { Ismeretlen felhasználó vagy hibás jelszó {[ ami biztos nem ugy van). Mostmar ez a teny igen kiidegel . Ha a felhasznaloi nevem es a jelszavam is jol irom be akkor engedjen mar be a rendszer hogy tudjak jelentkezni es aktiv lehessek. tisztelettel most eppen montreli vilagbajnoksagrol hajdu judit ( nem tudom elkepzelni hogy csak nekem lenne itt ilyen jellegu problemam )

Mint láthatod magad is a bejegyzésed bal felső sarkában regisztrált userként tetted a bejegyzést, azaz már beléptél az oldalra. Nem igazán tudom, mi az a funkció amit nem tudsz végrehajtani, hiszen a nevezésed is leadtad már. Minden versenyszámra benevezted magad! Mivel van ezen túl még probléma? üdv. kk

Miert a CSM TIMISOARA nem jelik meg a csapat neveknel a mikor beirom a nevezeseket ??? A ferfi vagy no - nel a kit neveztem, aszt irja hogy " szerkesztes ".Miert, mar tobszor nevesztunk ezen a modon es ugy gondolom a csapat neve mar kellet volna megmaradjon.Varom a valaszt, koszonom szepen

Az egyesület nem az MSZÚOSZ tagegyesülete, ezért nincs az egyesületi listában. A külföldi egyesületek nevezésére is van mód, amely a tájékoztatóban le is lett írva. Ki kell választani az other-t és beírni az új mezőbe. A nevezésetek már ennek megfelelően került leadásra. A nevezések megtekintése nézetben a név mögött azért jelenik meg a "szerkesztés" felirat, mert ha kell akkor itt lehet módosítani a meglévő nevezést. Nem kell újra rögzíteni a versenyzőt, hanem a szerkesztés mezőre klikkelve kell megnyitni a meglévőt és módosítani a nevezést. Hol a probléma? üdv kk

Augusztus 7-én sikeresen leadtad az első nevezést, majd utána többet is. Hol a probléma? Minden személynél ott szerepel az egyesület is. üdv kk

Bild des Benutzers akos_zoltan

Sajnos pár perccel lekéstem a lehetőséget,hogy töröljem a nevezésem. Ma megsérültem, így nem tudok a versenyen részt venni. Kérem töröljétek a nevezésem.
Köszönöm, jó versenyzést mindenkinek
Ákos

Szeretném megtudni, hogyan lehet módosítani a már meglévő nevezésemet ?
A fenti tanács nem működik !!!

Köszönettel : Dr Grigalek Gábor

A nevezések megtekintése nézetben (link), amennyiben a saját felhasználói neveddel rögzítettél versenyzőt, akkor a versenyző neve után adott versenyszámnál megjelenik egy "szerkesztés" felirat. Erre kell klikkelni és lehet a megjelenő adatlapon módosítani.

üdv KolonicsK

Szia Krisztián

Éppen az a bajom, hogy nem jelenik meg sehogyan sem a "szerkesztés" lehetősége !!!

Üdv : Gábor

Bild des Benutzers kecskes

üdvözlöm!
dr Kecskés István vagyok, a Muréna szeged versenyzője. A csapatvezetőnknek( Vas Balázs ) időben leadtam a nevezésemet, de a honlapon nem találom sem az enyém, sem egyik murénás versenyző nevezését sem. Emiatt írtam emailt Vas Balázsnak, de válasz még nem érkezett.
Azt szeretném kérdezni, leadhatnám-e a nevezésemet ezen a levelező rendszeren keresztül, vagy esetleg megérkeztek már a murénások nevezései, csak még nem került fel a honlapra?

sporttársi üdvözlettel:
dr Kecskés István

A szállás oldalon megadott e-mail címre nem lehet elküldeni a foglalás kérést

Szeretnék foglalni 1 éjszakára, szombatra, 1 főre szállást vagy a Pálmában vagy az Udvarházban.

köszönettel Üdv

Erdélyi Ferenc
36-30-9967175