Tájékoztató az OB megrendezésével kapcsolatban

Tekintettel a járvány helyzetre mindenkit kérünk, csak egészségesen és saját felelősségére vegyen részt a versenyen. A versenyrendezők által a versenykiírásban írt szabályokat amelyeket alább is közlünk, kérjük saját és a többi sporttársunk érdekében tartsátok be.

A versenyrendezői előírások
A járványügyi helyzet miatt fokozott szabályozásra van szükség, melyhez kérjük mindenki hatékony együttműködését!
A nevezett versenyzők és a lebonyolításban működő versenybírók számát 500 főben maximalizáljuk.
A verseny 7.30-kor beléptetéssel kezdődik, ahol testhőmérésre kerül sor. Csak teljesen egészséges versenyző és kísérő léphet az uszoda területére!
A fedett létesítményben szájmaszk és az elhelyezett fertőtlenítők használata kötelező!
A versenyre való belépéshez közzétett egészségügyi nyilatkozatot kérjük kitöltve és aláírva a parkoló felőli bejáratnál leadni. Csak aláírt és leadott egészségügyi nyilatkozattal rendelkező versenyző állhat rajtkőre!
A nevezések beérkezését követően a tervezhetőség kedvéért időrendet alakítunk ki, amelyben egyértelmű lesz, hogy meddig tart a délelőtti, és mikor kezdődik a délutáni program.
A verseny ideje alatt a nagyobb csoportok kialakulásának elkerülése érdekében az érmek átadására a versenyszámok alatt kerítünk sort.

A járványhelyzet alakulása befolyásolhatja a verseny megrendezését. Bármilyen változás esetén minden nevező egyesületet azonnal értesítünk!

Jó versenyzést kívánunk!

2020-10-23