online

Elindult az Online nevezés

Az I. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra (Colorado Time System), amelynek adminisztrációját a Magyar Úszó Szövetség és a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének megállapodás alapján a MUSZ rendszerrel bonyolítjuk le. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület kerül kialakításra, amelyen keresztül a MUSZ rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. Az alábbiakban összefoglaljuk az online nevezési rendszer használatának legfontosabb tudnivalóit.

A szenior OB-ra online nevezéseket fogadunk az alábbiak szerint.

Online nevezés a Duna Kupára

A IV. Duna Kupa Nemzetközi Szenior Úszóverseny hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület került kialakításra, amelyen keresztül a rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. 

A szenior OB-ra csak online nevezéseket fogadunk az alábbiak szerint.

Online nevezés a gyulai OB-re

A gyulai Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra, amelynek adminisztrációját a Magyar Úszó Szövetség és a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének megállapodás alapján az ÚSZÁS rendszerrel bonyolítjuk le. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület kerül kialakításra, amelyen keresztül az ÚSZÁS rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. Az alábbiakban összefoglaljuk az online nevezési rendszer használatának legfontosabb tudnivalóit.

Rövidpályás Szenior OB - Eredmények

A III. Rövidpályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság eredményei online elérhetők a "Program" menüpontban külön-külön versenyszámonként. Az eredmények tájékoztató jellegűek!

A verseny hivatlos jegyzőkönyve a verseny befejeztével lesz elérhető.

Eredményes versenyzést kívánunk!

BÁCSVÍZ-KVSC

Online nevezés a Rövidpályás OB-re

Az III. Rövidpályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra (Colorado Time System), amelynek adminisztrációját a Magyar Úszó Szövetség és a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének megállapodás alapján a MUSZ rendszerrel bonyolítjuk le. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület kerül kialakításra, amelyen keresztül a MUSZ rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. Az alábbiakban összefoglaljuk az online nevezési rendszer használatának legfontosabb tudnivalóit.

Online nevezés a városi döntőre

Az úszás Diákolimpia Kecskemét Városi döntő 2013/2014-ben a Kecskeméti Fürdő adta lehetőségeket kihasználva új elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra (Colorado Time System). A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület kerül kialakításra, amelyen keresztül az elektronikus rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. Az alábbiakban összefoglaljuk az online nevezési rendszer használatának legfontosabb tudnivalóit.

A Városi diákolimpia döntőre online nevezéseket fogadunk az alábbiak szerint.

Feliratkozás RSS - online csatornájára