Duna Kupa - információk

A 2016.04.08-10. között megrendezésre kerülő II. Duna Kupa Nemzetközi Szenior úszóversennyel kapcsolatban az alábbi fontos információkat tesszük közzé:

 • Az előzetes rajtlista az alábbi linken érhető el
 • A verseny előzetes időterve az alábbi linken érhető el! Felhívjuk a figyelmet, hogy tervezet időpontokról és nem pontos kezdési időpontokról van szó, így mind korábban, mind pedig később is kezdődhet adott versenyszám, amennyiben a verseny lebonyolítása ezt indokolja.
 • Váltók nevezését pénteken 14.00-ig, szombaton 09.30-ig a verseny előtt kell leadni a nevezési pultnál. A váltók nevezésére külön nyomtatvány készül, amely a nevezési pultnál lesz elérhető, csak ezen lehet leadni váltónevezést!
 • A nevezési díjakat a nevezési pultnál kell kifizetni. Aki utalással egyenlítette ki a díjat, kérjük a banki bizonylatot hozza magával.
 • Azok részére, akik már csütörtökön Kecskemétre érkeznek április 7-én 13.00-14.00 óra között lehetőség van az 50 m-es medencében bérelt pályán átmozgatni, úszni. Az uszodai belépés díjköteles, melyet a pénztárnál lehet megvásárolni (pl: 2órás úszójegy formájában).

A versennyel kapcsolatos további információk:

 • A verseny ideje alatt a 25 m-es medencét NEM LEHET használni bemelegítésre! Valamennyi versenyszakasz előtt lesz 1-1 óra bemelegítés az 50 m-es medencében.
 • Az eredményhirdetésekre az egyes versenyszakaszokat követően kerül sor. Kérjük, hogy a hangosbemondó utasításait kövessék és az eredményhirdetésen mielőbb jelenjenek meg. 
 • Az egyes futamok RÁINDÍTÁSSAL kerülnek lebonyolításra.
 • A versenyen az alábbi megoldásokat kínáljuk az eredmények megtekintésére, tájékozódásra:
 • Vaamennyi versenyszám előtt a benevezett versenyzők állításra kerülnek, így kérjük a versenyszám előtt az állítóhelyiségben gyülekezzenek a versenyzők.
 • Az uszodában található VÉSZKIJÁRAT-okat, menekülési útvonalakat – különösen a nézőtér mögött találhatóakat – SZIGORÚAN TILOS eltorlaszolni, elzárni. Minden vészkijárat, menekülési útvonal esetében biztosítani kell a szabad, akadálymentes közlekedést, megközelítést. A vészkijáratokat ugyanakkor indokolatlanul (akár közlekedés, akár szellőztetés céljából) önkényesen TILOS kinyitni!
 • Kérünk mindenkit, hogy a biztonsági szolgálat iránymutatását, utasításait vegye figyelembe, tartsa be!

A verseny online, Interneten keresztüli megtekintésére is lesz lehetőség az alábbi linken.

További infomációk

Parkolás: Az uszoda mellett, illetve vele szemben ingyenes parkolási lehetőség van. Az autóbusszal érkező csapatok részére az uszoda mellett található külön parkoló hely (korlátozott számban). Kérjük a személyautóval érkezőket, hogy ezen buszparkoló helyeket hagyják szabadon.

Az épület bejárata az utca fronton található, ahol forgóajtón keresztül lehet az előcsarnokba jutni. Az előcsarnokban az uszoda vendégforgalmi tájékoztató táblája megtalálható, illetve itt találnak útbaigazítást a sportolói öltözőkbe, illetve a medencetérbe való jutás lehetőségeiről.

Az előcsarnokból (a forgó ajtó után egyből) balra elfordulva lehet az uszodatérbe jutni, a nézőteret megközelíteni. A nézőtéren és a kijelölt pihenőterületen kell valamennyi versenyzőnek, edzőnek, szülőnek, látogatónak helyet foglalni.

A versenyzők részére a belépés díjmentes!

A létesítmény (wellness részleg) szolgáltatásainak használatára a belépés nem jogosít, ezek használata díjköteles!

A Kecskeméti Fürdő  földszinti öltözőjében úgy tud öltözködési lehetőséget biztosítani, hogy az, aki azt akarja igénybe venni, akkor annak a pénztárban kell uszodajegyet váltania. Ez biztosítja részére az aznapi öltöző használatának a lehetőségét. Csak így tudja a Fürdő biztosítani az öltözőbe jutást és az öltöző szekrény használatát. A félreértések elkerülése érdekében közöljük, hogy a megváltott jegy kizárólag 1 napra szól, 1 napi öltözési lehetőséget biztosít!!

Az emeleti öltözőkből közvetlenül elérhető a nézőtér, a pihenőtér, valamint külön férfi és női wc, illetve zuhanyzó helyiségek. Fontos: Az értéktárgyakért, ruházatért felelősséget nem vállalunk!

Az uszodatérben a lelátó alatt rendelkezésre áll wc, mosdó, valamint büfé, illetve sportszervásárlásra van lehetőség.

Az sportuszoda teljes területén TILOS a DOHÁNYZÁS!

A verseny ideje alatt a medencetérben NEM tartózkodhatnak versenyzők, csak az adott futamban úszók, illetve az állítóhelyen lévők. Ennek fokozott betartását kérjük minden érintettől!

A versenybíróság a nézőtérrel szemben lévő oldali irodákban található. A versenybíróság az összekötő folyosón keresztül közelíthető meg a lelátó felső részéből.

A rajtlista, illetve az eredménylista folyamatosan aktualizálva kerül kifüggesztésre a nézőtér mögött a földszinten, jól megközelíthető helyen (nevezési pult mellett).

Az uszodában étterem és büfé is működik, így meleg és hideg étkezésre is lehetőség van.

Ezúton kérünk minden kedves vendéget, hogy a fenti tájékoztató előírásait és szabályait maradéktalanul tartsa be!

Eredményes versenyzést kívánunk! Szeretettel várunk minden sportolót és kísérőt!

BÁCSVÍZ-KVSC

2016-04-06