Információk a versenyről

A 2018.04.14-15. között megrendezésre kerülő IV. Duna Kupa Nemzetközi Szenior úszóversennyel kapcsolatban az alábbi fontos információkat tesszük közzé:

  • Az előzetes rajtlista az alábbi linken érhető el
  • A verseny előzetes időterve az alábbi linken érhető el! Felhívjuk a figyelmet, hogy tervezet időpontokról és nem pontos kezdési időpontokról van szó, így mind korábban, mind pedig később is kezdődhet adott versenyszám, amennyiben a verseny lebonyolítása ezt indokolja.
  • Váltók nevezését szombaton 10.00-ig a verseny előtt kell leadni a versenyirodán. A váltók nevezésére külön nyomtatvány készül, amely a versenyirodán lesz elérhető, csak ezen lehet leadni váltónevezést!
  • A nevezési díjakat a versenyirodán kell befizetni. Aki utalással egyenlítette ki a díjat, kérjük a banki bizonylatot hozza magával.

További információk:

  • A verseny ideje alatt a Bemelegítő medence használható.
  • Az eredményhirdetésekre az egyes versenyszakaszokat követően kerül sor. Kérjük, hogy a hangosbemondó utasításait kövessék és az eredményhirdetésen mielőbb jelenjenek meg.
  • A versenyen az alábbi megoldásokat kínáljuk az eredmények megtekintésére, tájékozódásra:
  • Valamennyi versenyszám előtt a benevezett versenyzők állításra kerülnek, így kérjük a versenyszám előtt az állítóhelyen gyülekezzenek a versenyzők (bemelegítő medence végén).
  • Az uszodában található VÉSZKIJÁRAT-okat, menekülési útvonalakat – különösen a nézőtér mögött találhatókat – SZIGORÚAN TILOS eltorlaszolni, elzárni. Minden vészkijárat, menekülési útvonal esetében biztosítani kell a szabad, akadálymentes közlekedést, megközelítést. A vészkijáratokat ugyanakkor indokolatlanul (akár közlekedés, akár szellőztetés céljából) önkényesen TILOS kinyitni!
  • Kérünk mindenkit, hogy a biztonsági szolgálat iránymutatását, utasításait vegye figyelembe, tartsa be!

Parkolás: Az uszoda környezetében ingyenes nyilvános parkolási lehetőség van. 

Megérkezés, információ: Az épület bejárata az utca fronton található, ahol a bejárati ajtón keresztül lehet az előtérbe jutni. Az előtérben jobb oldalon található az információ pult, itt kaphatsz tájékoztatást az öltözők, a lelátók megközelítéséről. 

Belépés: A versenyzők részére a belépés díjmentes! A látogatók részére a belépési díj 300 Ft, melyet a bejárattal szemben található pénztárnál kell megfizetni és egy karszalagot kap a látogató. A látogatók részére az előtérből jobb és bal oldalra megközelíthető a lelátó. A látogatói belépő a létesítmény szolgáltatásainak használatára nem jogosít! Tekintve, hogy a rendezvény zárt körű, nincs mód úszójegyek vásárlására.

A lelátóra történő feljutást biztonsági szolgálat segíti, a látogatók karszalagját ellenőrzi. A versenyzők szabadon közlekedhetnek az előtérben, a lelátókon, az alagsori öltözőkben és a medencetérben, illetve ezek között.

Fontos: Az uszodában (lelátón, öltözőben, medencetérben, közlekedőkben) elhelyezett értéktárgyakért, ruházatért felelősséget nem vállalunk!

Öltözők: Az előtérben a bejárattal szemben a pénztár mellett lehet az alagsori öltözőket megközelíteni a forgóvillán keresztül a lépcsőn lefelé haladva. Az alagsori öltözők a lépcsőtől ballra feliratokkal vannak jelezve, külön férfi és külön női nyilvános öltözők vannak. Csak ezek az öltözők használhatók, más csapatöltözők nem. 

Az öltözőkben chipes karórával működő öltözőszekrények találhatók. Ezek korlátozott darabszámban a versenyzők részére rendelkezésre állnak. A chipes karórákat 2000 Ft kaució ellenében lehet a versenyirodán átvenni névre szólóan.  Amennyiben a verseny végén a karórák nem kerülnek leadásra, akkor az érintett egyesület irányába ezek pótdíjként leszámlázásra kerülnek. A chipes karórák pótdíja 5000 Ft/db, amelybe a leadott kaució beszámításra kerül.

Medencetér: Az alagsori öltözőkből közvetlenül elérhető a medencetér, valamint külön férfi és női wc, illetve zuhanyzó helyiségek. A medenceteret csak az öltözők, illetve a bal oldali lelátón lévő VIP szektoron keresztül lehet megközelíteni. A jobb oldali lelátóról csak az előtéren keresztül az öltözők felöl lehet lejutni. Kérjük a versenyszámokat megelőzően a lejutásra szánt időket számítsák bele az előkészületekbe. Az állítóhelyre időben érkezzenek meg a versenyzők! 

A medencetérben a verseny ideje alatt csak az indulásra váró (bemelegítő medence, állítóhely), az éppen versenyző, valamint a versenyszámát befejező versenyzők tartózkodhatnak. A medencetérben ülő, illetve fekvőhelyet foglalni (polifoammal, törölközővel) Tilos! Ennek fokozott betartását kérjük minden versenyzőtől, edzőtől! Kérjük a medencetérben a kijelölt közlekdési irányok betartását!

Az uszoda teljes területén TILOS a DOHÁNYZÁS és az alkohol fogyasztás!

Versenyiroda: A versenyiroda a bal oldali lelátó alatt lévő irodában található. A versenyiroda egyrészt megközelíthető az előtérből az alagsorba vezető lépcső végén jobbra fordulva a folyosón (az irodát tábla jelzi), illetve a medencetérben az öltözőkből kilépve a bemelegítő medence bal oldali végénél. 

Az öltözőszekrényekhez a karórákat, valamint a váltó nevezéseket, illetve a nevezési díjakat itt lehet felvenni, leadni, illetve rendezni.

A rajtlista, illetve az eredménylista folyamatosan aktualizálva kerül kifüggesztésre a nézőtér mögötti üvegfalon.

Az uszoda előterében büfé működik, így lehetőség van étkezésre is (melegszendvicsek, szendvicsek, pékáruk, üdítők).

Ezúton kérünk minden kedves vendéget, hogy a fenti tájékoztató előírásait és szabályait maradéktalanul tartsa be!

Eredményes versenyzést kívánunk! Szeretettel várunk minden sportolót és kísérőt!

BÁCSVÍZ KVSC

2018-04-12