Meghívó gálavacsorára

A többnapos szenior úszóversenyek „versenyen kívüli” programjai közül minden esetben a közös gálavacsora emelkedik ki a leginkább, hiszen medencétől függetlenül civil emberként találkozhatunk, beszélgethetünk, sztorizgathatunk és természetesen táncolhatunk is, amolyan jól megérdemelt pihenésünket, kikapcsolódásunkat tölthetjük együtt.

Nem lesz ez másként a kecskeméti verseny alkalmával sem, hiszen 2015. június 6-án szombaton 19.30 órai kezdettel gálavacsorát és zenés táncpartit szervezünk a Kecskeméti Főiskola GAMF karának épületében (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.), melyre minden szenior versenyzőt, hozzátartozót, kísérőt várunk szeretettel.

A rendezvényen az alábbi menüajánlatok közül lehet választani.

  • „A” menü: Marhalábszár pörkölt galuskával vagy sósburgonyával. Gundel palacsinta
  • „B” menü: Gulyásleves csipetkével. Gundel palacsinta
  • „C” menü: Vasi pecsenye pirított burgonyával (Fokhagymás tejbe érlelt tarjaszelet, paprikáslisztben és fokhagymás tejföllel tálalva). Gundel palacsinta
  • „D” menü: Bakonyi betyárleves. Kemencés túrós palacsinta
  • „E” menü: (V) Gombakrémmel töltött cukkíni kukoricás rizzsel és sült paradicsommal. Gundel palacsinta (Vegetáriánus menü)

A menü tartalmaz továbbá a vacsora előtt egy pohár italt, amely lehet rövidital, vagy pezsgő, vagy egy pohár sör, vagy bor, vagy 3 dl üdítő.

A rendezvény teljes időtartama alatt italpultot biztosítunk.

A vacsorára vacsorajegy igényelhető a www.szeniorob.hu oldalon az online nevezési lap alján található (vacsora – kérek) mező jelölésével és elküldésével, de az igénylés elküldhető e-mailen is a nevezes [at] kvsc.info címre.

A gálavacsorára a belépőjegy 2.900.- HUF (10 Euro).

A menüválasztást a vacsorajegy kifizetésénél, átvételénél kell véglegesíteni legkésőbb szombat reggel 10-ig.

Vacsorajegy igényelhető még a verseny helyszínén a kecskeméti versenyuszodában 2015. június 6-án 10-óráig.

A vacsorán tombolasorsolásra is lesz. A rendezvényre várjuk azokat is szeretettel, akik bár vacsorázni nem szeretnének, de a közös eseményen szívesen megjelennének, beszélgetnének, táncolnának.

Várunk mindenkit szeretettel!

A verseny rendezői
BÁCSVÍZ-KVSC

A helyszín elérhető az uszodától 5-10 perc sétával! Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10. Térkép

2015-05-24