Rendkívüli közlemény – Programváltozás!

Az 1500 m férfi és női gyorsúszás versenyszámban a rendkívül nagyszámú nevezésekre és az uszoda használati előírásaira tekintettel a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége elnökségével közösen az országos bajnokság lebonyolításában programváltozást vagyunk kénytelenek alkalmazni.

Ennek megfelelő az 1500 m gyorsúszás lebonyolítása az alábbiak szerint alakul:

  1. Pénteken 13 órától 3 futam kerül lebonyolításra, 2 férfi és 1 női futam. A nevezési idők alapján rangsorolva a legerősebb futamok.
  2. Pénteken a versenynap végén (váltók után) további 2 futam kerül lebonyolításra (vegyes futamok férfiak-nők egyben a nevezési idők alapján)
  3. Szombaton a versenynap végén (váltók után) a maradék 3 futam kerül lebonyolításra (vegyes futamok férfiak-nők egyben a nevezési idők alapján).

Ezen programváltozásnak megfelelően valamennyi versenyzőnek lehetősége lesz teljes és hivatalos elektromos időméréssel teljesítenie a távot.

Az érintettek megértését kérjük!

A pontos futambeosztások hamarosan elérhetők lesznek a honlapon!

BÁCSVÍZ-KVSC

2012-04-11

3 hozzászólás van

kecskes képe

kérdezni szeretném, mikor olvashatóak a rajtlisták, mert nem mindegy, vidékről mikor indulunk Kecskemétre.
köszönöm: Kecskés István

kecskes képe

nekem az esetleges szombati nap nagyon nem lenne jó, mert aznap 400-on és 200 mellen is indulok, ezután abszolválni az 1500-t, már kicsit lazább eredmény lesz !

Sajnos olybá tűnik ez a honlap, mintha minden gazdája elhagyta volna. Este 20 óra után még mindig nem ismerjük a rajtlistát! Ugyanakkor felhív, hogy már csak négy nap van a nevezésre! Mikor is lesz a verseny? ....
No, de komolyra! Valóban sokan munkából érkeznek. Így igen-igen nehéz megtervezni életünket a holnapi, s ki tudja, talán a többi napra is....
maradéktalan tisztelettel
Bánkövi Gyula
P.S. Ajánlom mindenki figyelmébe a Berlinben, minden évben megrendezendő nemzetközi úszóversenyt (ISM), ahol általában 2500 rajt van a három nap alatt. Ott miért tudják perce pontosan bonyolítani a rajtokat? Miért ül rajtunk ez a magyar átok!