Rövidpályás OB 2013. - Információk

A hétvégi rövidpályás OB-vel kapcsolatban az alábbi fontos információkat tesszük közzé:

  • Egyéni nevezés csak online lehetséges a www.szeniorob.hu oldalon.
  • Helyszíni egyéni nevezésre nem lesz lehetőség!!! Nem fogadunk el nevezéseket a helyszínen!!!!
  • Az egyéni nevezések leadásának határideje 2013. április 9. kedd – éjfél. Ez után a rendszer már nem fogad nevezéseket!!!!

További információk:

  • Váltók nevezését pénteken és szombaton a verseny előtt kell leadni a nevezési pultnál.
  • A nevezési díjakat a nevezési pultnál kell kifizetni. Aki utalással egyenlítette ki a díjat, kérjük a banki bizonylatot hozza magával.
  • Amennyiben valamely csapat már előzetesen tudja, hogy váltót fog indítani, illetve biztosra tudja annak összetételét, akkor azt előzetesen elküldheti a nevezes [at] kvsc.info címre.
  • Az egyéni versenyszámok előzetes rajtlistája csütörtökön lesz elérhető a www.szeniorob.hu valamint a www.mszuosz.hu oldalon.

A leadott nevezések az alábbi helyeken tekinthetők, meg illetve módosíthatók:

Verseny lebonyolítással kapcsolatosan:

Helyszín: az új versenyuszoda nem messze a régi sportuszodától került felépítésre (Kecskemét, Csabay Géza krt 5.). Megközelítésére több lehetőség van.

Parkolás: Az uszoda mellett, illetve vele szemben ingyenes parkolási lehetőség van. Az autóbusszal érkező csapatok részére az uszoda mellett található külön parkoló hely (korlátozott számban). Kérjük a személyautóval érkezőket, hogy ezen buszparkoló helyeket hagyják szabadon.

Az épület bejárata az utca fronton található, ahol forgóajtón keresztül lehet az előcsarnokba jutni. Az előcsarnokban az uszoda vendégforgalmi tájékoztató táblája megtalálható, illetve itt találnak útbaigazítást a sportolói öltözőkbe, illetve a medencetérbe való jutás lehetőségeiről.

Az előcsarnokból (a forgó ajtó után egyből) balra elfordulva lehet az uszodatérbe jutni, a nézőteret megközelíteni. A nézőtéren és a kijelölt pihenőterületen kell valamennyi versenyzőnek, edzőnek, szülőnek, látogatónak helyet foglalni. Lásd a mellékelt térképet.

A versenyzők részére a belépés díjmentes!

A látogatók részére a belépés 400 Ft/fő/nap, amely belépő díj megfizetésével egy karszalag kerül átadásra. Ezt a karszalagot az uszodába történő belépés során viselni kell. Az egyedi karszalag csak a verseny látogatására jogosít. A létesítmény (wellness részleg) szolgáltatásainak használatára nem, ezek használata díjköteles!

Az előcsarnok bal oldalán lévő lépcsőn keresztül lehet megközelíteni az emeleti sportolói öltözőket. Külön férfi és női sportolói öltözők állnak rendelkezésre, ezek az öltözőszekrények nem zárhatók. Kérjük, hogy itt senki NE hagyja az öltözőben, esetleg nyitottan talált szekrényben a ruháját, értékeit!!

A Kecskeméti Fürdő  földszinti öltözőjében úgy tud öltözködési lehetőséget biztosítani, hogy az, aki azt akarja igénybe venni, akkor annak a pénztárban 400,-Ft-os napi gyermek uszodajegyet kell váltania. Ez biztosítja részére az aznapi öltöző használatának a lehetőségét. Csak így tudja a Fürdő biztosítani az öltözőbe jutást és az öltöző szekrény használatát. A félreértések elkerülése érdekében közöljük, hogy a megváltott jegy kizárólag 1 napra szól, 1 napi öltözési lehetőséget biztosít!!

Az emeleti öltözőkből közvetlenül elérhető a nézőtér, a pihenőtér, valamint külön férfi és női wc, illetve zuhanyzó helyiségek. Fontos: Az értéktárgyakért, ruházatért felelősséget nem vállalunk!

Az uszodatérben a lelátó alatt rendelkezésre áll wc, mosdó, valamint büfé, illetve sportszervásárlásra van lehetőség.

Az sportuszoda teljes területén TILOS a DOHÁNYZÁS!

A verseny ideje alatt a medencetérben NEM tartózkodhatnak versenyzők, csak az adott futamban úszók, illetve az állítóhelyen lévők. Ennek fokozott betartását kérjük minden érintettől!

Az 50 m-es versenymedence két részre lesz osztva a verseny napján (mobil fallal). Az öltözők, illetve az eredményjelző felöli részen lesz a verseny, míg a másik részt (dobogó felöli oldalt) lehet bemelegítésre használni a verseny folyamán. 

A versenybíróság a nézőtérrel szemben lévő oldali irodákban található. A versenybíróság az összekötő folyosón keresztül közelíthető meg a lelátó felső részéből.

A nézőtér mögött található VÉSZKIJÁRAT-okat SZIGORÚAN TILOS önkényesen, indokolatlanul kinyitni és azon keresztül akár szellőztetni, akár közlekedni!

Az egyes versenyszámok előtt a versenyzőknek az ÁLLÍTÓ helyiségben kell gyülekezniük, ahol állítás után történik az egyes futamoknak a felvezetése a rajthelyre.

A rajtlista, illetve az eredménylista folyamatosan aktualizálva kerül kifüggesztésre a nézőtér mögött a földszinten, jól megközelíthető helyen (nevezési pult mellett).

Az uszodában étterem és büfé is működik, így meleg és hideg étkezésre is lehetőség van.

Ezúton kérünk minden kedves vendéget, hogy a fenti tájékoztató előírásait és szabályait maradéktalanul tartsa be!

Eredményes versenyzést kívánunk! Szeretettel várunk minden sportolót és kísérőt!

BÁCSVÍZ-KVSC

2013-04-08