Üdvözöljük 2014-ben a Szenior OB oldalon

Üdvözlünk a szenior úszó országos bajnokságok közös honlapján. Az oldal elsődleges célja, hogy a Magyarországon megrendezésre kerülő szenior úszó országos bajnokságoknak legyen egy olyan közös oldala, amelyen minden szükséges információ megtalálható, hozzáférhető, függetlenül helyszíntől, eseménytől.

2014-ben is három országos bajnokság szerepel a naptárban, így idén mindhárom versennyel kapcsolatban kerülnek fel információk az oldalra.

Az első verseny a IV. Rövid Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság, amely 2014. április 12-13-án kerül megrendezésre Kecskeméten.

A második esemény a III. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság Hódmezővásárhelyen kerül megrendezésre.

Az év záró országos bajnoksága a Gyulán megrendezésre kerülő XLIV. Nyitott Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság, melynek időpontja 2014.08.22-24.

Bízunk benne, hogy valamennyi látogató hasznosnak találja az oldalt és a különböző funkciókkal, információkkal még inkább a versenyek jó hangulatát a versenyzői elégedettséget tudjuk szolgálni.

Az oldal funkció között az alábbiak találhatók:

  • Város - az adott OB helyszínéül szolgáló települést mutatja be röviden, címszavakban
  • Uszoda - a versenynek helyet biztosító létesítményt hivatott bemutatni, a különböző funkciókkal, lehetőségekkel, szolgáltatásokkal
  • Szállás - a verseny helyszínéül szolgáló településen található szálláshelyeket ismerteti. Többnyire ezek olyan szálláshelyek, amelyekkel a rendezők felvették a kapcsolatot és a verseny idejére akár kedvezményes feltételekkel lehet szállást foglalni.
  • Program - a verseny pontos menetrendjét, időrendjét, illetve a versenyszámok sorrendjét tartalmazza. A verseny lebonyolítása során az egyes versenyszámok rajtlistái, illetve eredményei itt találhatók meg.
  • Galéria - a településről, az uszodáról és magáról a versenyről készített fotók, videók közzétételére szolgál.
  • WebTV - amennyiben sikerült egy-egy helyszínen megoldani az on-line webes közvetítést, akkor azt ebben a pontban lehet megtalálni.
  • Támogató - a versenyek megrendezésében, szervezésében szerepet játszó támogatók megjelenítését szolgálja ez az pont.

Használja az oldalt és amennyiben észrevétele, megállapítása van, kérjük értesítsen minket!

2014-07-27