Üdvözöljük az oldalon

Örömmel értesítjük valamennyi kedves látogatónkat, hogy hosszú előkészületek után elindítottuk a Magyar Szenior Úszó Országos Bajnokságok hivatalos honlapját.

Az oldal elsődleges célja, hogy a Magyarországon megrendezésre kerülő szenior úszó országos bajnokságoknak legyen egy olyan közös oldala, amelyen minden szükséges információ megtalálható, hozzáférhető, függetlenül helyszíntől, eseménytől.

2012-től három országos bajnokság szerepel a naptárban, így terveink szerint évente három versennyel kapcsolatban kerülnek fel információk az oldalra.

Az első verseny, amelyen teljes körűen használható volt az oldal, az I. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság, amely 2012. április 13-15-én került megrendezésre Kecskeméten.

A következő esemény pedig a 2012. augusztus 24-26-án Gyulán megrendezésre kerülő XLII. Nyitott Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság. Ennek információi olvashatók az egyes menüpontok alatt.

Bízunk benne, hogy valamennyi látogatónak elnyeri tetszését az oldal és a különböző funkciókkal, információkkal még inkább a versenyek jó hangulatát a versenyzői elégedettséget tudjuk szolgálni.

Az oldal funkció között az alábbiak találhatók:

  • Város - az adott OB helyszínéül szolgáló települést mutatja be röviden, címszavakban
  • Uszoda - a versenynek helyet biztosító létesítményt hivatott bemutatni, a különböző funkciókkal, lehetőségekkel, szolgáltatásokkal
  • Szállás - a verseny helyszínéül szolgáló településen található szálláshelyeket ismerteti. Többnyire ezek olyan szálláshelyek, amelyekkel a rendezők felvették a kapcsolatot és a verseny idejére akár kedvezményes feltételekkel lehet szállást foglalni.
  • Program - a verseny pontos menetrendjét, időrendjét, illetve a versenyszámok sorrendjét tartalmazza. A verseny lebonyolítása során az egyes versenyszámok rajtlistái, illetve eredményei itt találhatók meg.
  • Galéria - a településről, az uszodáról és magáról a versenyről készített fotók, videók közzétételére szolgál.
  • WebTV - amennyiben sikerült egy-egy helyszínen megoldani az on-line webes közvetítést, akkor azt ebben a pontban lehet megtalálni.
  • Támogató - a versenyek megrendezésében, szervezésében szerepet játszó támogatók megjelenítését szolgálja ez az pont.

Használja az oldalt és amennyiben észrevétele, megállapítása van, kérjük értesítsen minket!

A szervezők nevében:

Kolonics Krisztián

2012-07-01

There is 1 Comment

Tisztelt Krisztián
A gyulai versenykiirásban nem találtuk a korcsoportok felsorolását."o"-dik korcsoport lesz-e,hasonlóan kecskeméthez.Üdv:HSÚVC Hódmezővásárhely,Faragó Attila