Hírek

Előzetes rajtlista és fontos tájékoztatás

Az előzetes rajtlista az alábbi linken érhető el. - LINK

A Kormány legfrissebb járványügyi rendeletei szerint a versenyen való részvétel során az alábbiakat kell szigorúan betartani!

A Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda teljes területén a szájmaszk helyes viselése kötelező, kivéve a medencék, tusolók, szauna és gőzkabin használatát!

Kerülni kell a társakkal való 1,5-2 méternél közelebbi kontaktust, különös figyelemmel a belépés, az öltöző használat és a versenyszámra jelentkezés folyamatára!

Online nevezés Gyulára

Az Dr. Regele Károly emlékverseny hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület került kialakításra, amelyen keresztül a rendszer automatikusan dolgozza fel az adatokat. 

A szenior OB-ra csak online nevezéseket fogadunk az alábbiak szerint.

XLIX. Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság

Idén 49. alkalommal kerül megrendezésre Gyulán a Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnoksága egyben Dr. Regele Károly emlékverseny.

A versenykiírás elérhető az alábbi oldalon.

A nevezések leadásának határideje 2019.06.24 éjfél. A nevezéseket online kell leadni itt a Szeniorob.hu oldalon. Részletek az alábbi helyen érhetők el. 

Összefoglaló

2019.04.13-14-én került megrendezésre Budapesten a Tüske Uszodában az V. Duna Kupa Nemzetközi Szenior Úszóverseny és Csapatbajnokság. A versenyre 10 ország közel 370 versenyzője érkezett és úszott jobbnál-jobb eredményeket. 19 egyéni országos csúcs mellett 1 egyéni Európa csúcs és két váltó országos csúcs is született a hétvégén.

Az egyéni versenyzők értékelését tekintve a női versenyben Dr. Venczel Kincső lett az első helyezett, megelőzve Dr. Csikány Csillát és Czifrik Hajnalkát. 

Oldalak