Hírek

Eredmények

A 2012. április 13-15. között Kecskeméten megrendezésre kerülő I. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság egyéni és váltó versenyszámainak eredményei az alábbi linken érhetők el.

Ezúton kérünk elnézést, amiért a honlapon a tervezettel ellentétben nem lehetett nyomon követni az eredményeket, de az elmúlt hét közepe óta a létesítményben nem volt internet hozzáférés kábelszakadás miatt.

Rendkívüli közlemény – Programváltozás!

Az 1500 m férfi és női gyorsúszás versenyszámban a rendkívül nagyszámú nevezésekre és az uszoda használati előírásaira tekintettel a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége elnökségével közösen az országos bajnokság lebonyolításában programváltozást vagyunk kénytelenek alkalmazni.

Ennek megfelelő az 1500 m gyorsúszás lebonyolítása az alábbiak szerint alakul:

Szenior OB hírlevél 3.

A kecskeméti I. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnoksággal kapcsolatban szeretnénk a legfontosabb és aktuális információkat megosztani!

<--break->

1.    Már csak 4 nap van hátra!!!

2.    A nevezési határidő ma éjfélkor jár le 2012. április 9. 24 óra!!!!!!

3.    A versennyel kapcsolatos információk a www.szeniorob.hu oldalon érhetők el.

4.    Kérünk minden csapatvezetőt, hogy a leadott nevezéseket ellenőrizzék a honlapon.

5.    A leadott nevezések elérhetők az alábbi linken:

Nevezések megtekintése, módosítása

Az Online rendszeren keresztül leadott nevezések utólagos módosítására, korrigálására természetesen a határidő lejárta előtt van lehetőség. Kérünk minden nevező felhasználót, hogy az alábbiak szerint hajtsa végre a módosításokat.<--break->

Valamennyi adott felhasználó által leadott nevezés lekérdezhető, megtekinthető a nevezési űrlap megjelenítése után, annak legfelső sorában (zöld pipa után) az alábbi linkre kattintva: "Ez az űrlap egyszer már ki lett töltve. Korábbi kitöltések megtekintése.

Meghívó gálavacsorára és zenés táncpartira

Kedves Szenior Sporttársak! A többnapos szenior úszóversenyek „versenyen kívüli” programjai közül minden esetben a közös gálavacsora emelkedik ki a leginkább, hiszen medencétől függetlenül civil emberként találkozhatunk, beszélgethetünk, sztorizgathatunk és természetesen táncolhatunk is, amolyan jól megérdemelt pihenésünket, kikapcsolódásunkat tölthetjük együtt.

Oldalak