Hírek

Előzetes rajtlista

A gyulai OB előzetes rajtlistája az alábbi linken érhető el.

Ezt az előzetes rajtlistát azért teszem közzé, hogy kiküszöböljük a hibákat! Nézzétek meg, bogarásszatok, s ha valami nem stimmel még verseny előtt tudunk módosítani. 12 óra 30 után már nincs módosítási  lehetőség!

A váltótagok  10-12. versenyszámnál, ha kimaradt valaki küldjetek sms-t 70/3260668!

Fehér Edit

Szeretettel vár a gyulai nyár!

Ismét eltelt egy év, illetve egy fél év a hosszú távú versenyünk óta, s ismét szeretettel várunk minden kedves versenyzőt. Néhány közérdekű információt szeretnénk megosztani veletek.

Először is a közös vacsoránkat a megújult Vigadóba rendezzük meg, melyre mindenkit ezúton hívunk meg, s kérjük részvételi szándékotokat a feheredit [at] freemail.hu –n jelezzétek, hogy tudjunk tervezni.

Természetesen lesz tombola, tánc, vigadalom, jó mulatság. A beléptetés a tavalyi évhez hasonlóan lista alapján lesz, az elektronikus nevezés szerint.

Nevezések megtekintése, módosítása

A gyulai Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokságra leadott nevezések megtekinthetők és a határidő lejártáig szükség szerint módosíthatók. Fontos: módosítani nevezést csak bejelentkezés után lehet. A nevezéseket megtekinteni a lenti közvetlen linkekről belépés nélkül is meg lehet tenni.

A nevezések megtekintése:

Online nevezés a gyulai OB-re

A gyulai Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra, amelynek adminisztrációját a Magyar Úszó Szövetség és a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének megállapodás alapján az ÚSZÁS rendszerrel bonyolítjuk le. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület kerül kialakításra, amelyen keresztül az ÚSZÁS rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. Az alábbiakban összefoglaljuk az online nevezési rendszer használatának legfontosabb tudnivalóit.

Üdvözöljük 2014-ben a Szenior OB oldalon

Üdvözlünk a szenior úszó országos bajnokságok közös honlapján. Az oldal elsődleges célja, hogy a Magyarországon megrendezésre kerülő szenior úszó országos bajnokságoknak legyen egy olyan közös oldala, amelyen minden szükséges információ megtalálható, hozzáférhető, függetlenül helyszíntől, eseménytől.

2014-ben is három országos bajnokság szerepel a naptárban, így idén mindhárom versennyel kapcsolatban kerülnek fel információk az oldalra.