Hírek

Összefoglaló

2018.04.14-15-én került megrendezésre Budapesten a Tüske Uszodában a IV. Duna Kupa Nemzetközi Szenior Úszóverseny és Csapatbajnokság. A versenyre 7 ország közel 350 versenyzője érkezett és úszott jobbnál-jobb eredményeket. 10 országos csúcs mellett 2 Európa csúcs és egy Világcsúcs született a hétvégén.

Dr. Csikány József korosztályában valamennyi hátúszó számban új Európa csúcsot ért el, de 100 m hátúszásban a Világcsúcsot is megjavította. Ezúton is gratulálunk!

Az egyéni versenyzők értékelését tekintve a női versenyben Dr. Venczel Kincső lett az első helyezett, megelőzve Dr. Csikány Csillát és Marosi Melindát. 

Tájkoztató egyesületen kívüli versenyezők eredményeinek értékeléséről

A Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége 2015. őszén a nemzetközi szövetség előírásainak és elvárásainak megfelelően módosította szabályzatát az egyéni versenyzők jogállásával, versenyeken történő részvételükkel kapcsolatban.

A 2015-ös tájékoztató a szövetség honlapján olvasható! http://mszuosz.hu/hir/20151113/elnoksegi-kozlemeny-versenyszabalyzat-modositasa.

Online nevezés a Duna Kupára

A IV. Duna Kupa Nemzetközi Szenior Úszóverseny hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület került kialakításra, amelyen keresztül a rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. 

A szenior OB-ra csak online nevezéseket fogadunk az alábbiak szerint.