Hírek

Összefoglaló

2019.04.13-14-én került megrendezésre Budapesten a Tüske Uszodában az V. Duna Kupa Nemzetközi Szenior Úszóverseny és Csapatbajnokság. A versenyre 10 ország közel 370 versenyzője érkezett és úszott jobbnál-jobb eredményeket. 19 egyéni országos csúcs mellett 1 egyéni Európa csúcs és két váltó országos csúcs is született a hétvégén.

Az egyéni versenyzők értékelését tekintve a női versenyben Dr. Venczel Kincső lett az első helyezett, megelőzve Dr. Csikány Csillát és Czifrik Hajnalkát. 

Rajtlista

A leadott nevezések alapján elkészült a verseny rajtlistája (egyéni versenyszámokra). Elérhető a http://meet.kvsc.info oldalon, valamint a lenti csatolmányban.

A váltó nevezéseket az adott versenynapon 10.00-ig lehet leadni a versenyirodán.

A verseny helyszínén a regisztrációnál valamennyi versenyző kap egy-egy példányt a rajtlistából!

Várunk mindenkit szeretettel! BACSVIZ KVSC

Kedvezményes nevezés 2019.03.09-ig

A 2019. évi Duna Kupa Nemzetközi Szenior Úszó Egyesületek Kupája és Fedett Pályás Nyílt OB-ra a nevezéseket április 7-ig lehet leadni a szeniorob.hu oldalon.
2019.03.09-ig kedvezményesen lehet nevezni 1200 Ft/rajt áron. A kedvezményes nevezés csak a nevezési díj megfizetésével együtt érvényes.
A banki utalásokat a BÁCSVÍZ-Kecskeméti Vízmű Sport Club számlájára kell teljesíteni 12076903-00189023-00300000.
A megjegyzés rovatba fel kell tüntetni az egyesület nevét, esetleg a versenyő nevét, illetve a rajtok számát.

Találkozunk áprilisban a Tüske uszodában!

Rendezők

Online nevezés a Duna Kupára

Az V. Duna Kupa Nemzetközi Szenior Úszóverseny hivatalos elektronikus időmérő rendszerrel kerül lebonyolításra. A nevezések pontos és követhető, illetve gyors feldolgozás érdekében online nevezési felület került kialakításra, amelyen keresztül a rendszer automatikusan tudja feldolgozni az adatokat. 

A szenior OB-ra csak online nevezéseket fogadunk az alábbiak szerint.

5. Duna Kupa Budapesten

Örömmel értesítünk minden kedves szenior úszót, hogy Budapesten ismét szenior úszóverseny kerül megrendezésre. 2019. április 13-14-én Budapesten a Tüske Uszodában kerül megrendezésre az V. Duna Kupa Nemzetközi Szenior Úszóverseny, amely egyben egyesületi csapatverseny és fedett pályás nyílt szenior úszó országos bajnokság is. 

Oldalak